Leren armbanden voor kinderen?

Wij kunnen in bijna iedere maat leren armbanden maken. Van groot tot klein dus ook voor een kind. Leren armbanden beginnen bij 15 cm. Kleiner dan dat wordt niet mooi. Omdat een kind van ongeveer vijf jaar deze leren armband om zou kunnen is dit ook de leeftijd waar u ze voor kunt bestellen. Natuurlijk afhankelijk van de bouw van het kind en de pasvorm van de leren armband.

Wij hebben geprobeerd om alle informatie over leren armbanden voor een kind hier onder zo duidelijk mogelijk neer te zetten. Komt u ergens niet uit? Neem gerust contact met ons op!


Leren armband kind

Wilt u een leren armband kopen voor een kind? Dat kan! Wij kunnen armbanden maken vanaf 15 cm. Zoals u kunt zien in de tabel hier naast heeft een kind van ongeveer vijf jaar een polsomtrek van rond de 13cm. In de tabel hieronder ziet u dat er 2 cm bij op komt om samen 15 cm te maken. De leeftijd waarop u voor een kind een leren armband kunt kopen is rond de vijf jaar. Afhankelijk van de voorkeur voor de leren armband van het kind. En natuurlijk afhankelijk van de bouw van het kind.

Leeftijd Polsomtrek
4-5 jaar ± 12,5 cm
6-7 jaar ± 13,25 cm
8-9 jaar ± 14 cm
10-11 jaar ± 14,5 cm
12-13 jaar ± 15,5 cm
14-16 jaar ± 16 cm

Stoere kinderen een leren armband?

Ook kinderen vinden leren armbanden leuk. Vanaf een leeftijd van ongeveer vijf jaar worden ze stoer of avonturierlijk. Een leren armband voor een kind van deze leeftijd kan een hele mooie ervaring zijn die ze lang bij blijft. Stimuleer een stoer kind in zijn fantasie en creativiteit. Met een op maat gemaakte leren armband worden u en uw kind blij! Bekijk onze collectie hier!


Armband pasvorm

Voor een leren armband gelden de pasvormen zoals ze hier links in de tabel staan. Dit komt omdat het leer van de armband zelf relatief dik is. Wilt u dus voor een kind een leren armband kopen dan zult u rekening moeten houden met de pasvorm. De pasvorm voor een kind kan licht afwijken van die voor volwassenen. Omdat een kind nog snel in de armband zal groeien houden wij wel de standaard pasvormen voor leren armbanden aan. Tel dus voor een normale pasvorm van een leren armband 2 cm bij de polsmaat van het kind op.

Armband pasvorm Armbandmaat
Strakke armband Polsomtrek + 1,5 cm
Normale armband Polsomtrek + 2 cm
Losse armband Polsomtrek + 3 cm

Of bekijk de hele collectie hier!