Verzenden

Levertijd

Wij streven er naar om uw armband de zelfde dag te verzenden. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Uw armband wordt in dat geval de volgende dag verzonden. Behoudens het weekend en de vertraging van PostNL heeft u uw armband dus altijd in twee dagen in huis. Indien u een aangepast model heeft aangevraagd kan het iets langer duren.

Verzendkosten

Uw armband wordt met een brievenbuspakketje verstuurd.  Wij rekenen hiervoor geen verzendkosten. Voor verzending naar België of Duitsland betaalt u €5,95 verzendkosten voor bestellingen onder de €50. Verdere leveringen binnen de EU kosten €9,95 voor bestellingen onder de €100. Houd wel rekening met langere levertijden bij verzending naar het buitenland.

Retourneren

Retourrecht

U kunt bij ons de armband tot nog 30 dagen na de bestelling retourneren. Let wel op! Bestelt u een armband die voor u is aangepast, dus de maat of het model, dan vervalt uw retourrecht. Armbanden in onze standaard maten (19, 21 en 23 cm) van een standaard model zijn wel te retourneren.

Retourkosten

Het retourneren van een armband is gratis. Wel zult u het pakket moeten afleveren bij een PostNL pakketpunt. 

Hoe werkt retourneren?

1. Stuur een mail of vul het contactformulier in. Zorg ervoor dat in ieder geval de ordergegevens en de producten in de mail staan en benoem dat u iets wilt retourneren. U bent hierbij niet verplicht om een reden op te geven, maar dat mag natuurlijk wel.

2. U stuurt bij een PostNL pakketpunt de armband in de originele verpakking retour naar ons. U krijgt van ons een barcode die u bij het PostNL pakketpunt kunt laten scannen. Dan worden de verzendlabels geprint en krijgt u een verzendbewijs mee. Bewaar deze goed!

3. Het verschuldigde bedrag zal binnen enkele werkdagen teruggestort worden op uw rekening.

 

Leather & Steel V.O.F. behoudt het recht de retour gestuurde producten te weigeren indien blijkt dat deze gedragen, beschadigd of niet binnen de gestelde termijn retour zijn gestuurd.

Ruilen

Helaas is het niet mogelijk om producten rechtstreeks bij ons te ruilen. Wilt u toch liever een ander product? Stuur de bestelling dan terug en bestel vervolgens het nieuwe product via onze website. Het bedrag van de eerste bestelling krijgt u binnen enkele werkdagen op uw rekening teruggestort.