Handgemaakt

Ja echt. Rollen met leren koord en bakken met kralen. Wij maken iedere armband met de hand. Door zorgvuldig geselecteerde materialen van hoge kwaliteit en kundige handen zorgen wij voor armbanden die lang meegaan. Wij hebben alle nodige gereedschap en ervaring in huis om uw armband te maken.

Werkblad met boekje en passer

Vijf handen op een houten tafel

Alle maten

Na jaren affiniteit met allerlei handwerkindustrieën trekken wij een belangrijke conclusie; of het nu om kleding of om sieraden gaat, wat je ook draagt wordt mooier als het precies past. De sieraden-versie van een maatpak. Een armband als een getailleerde jurk. Iets wat voor uw lichaam gemaakt is, zit lekkerder, draagt u vaker en staat bovendien mooier. Staat uw maat niet in de standaard maten? Geen probleem. Wij maken de armband zodat hij u lekker zit.


Eigen ontwerp

Onze werkwijze is vergelijkbaar met een bloemist. De standaard armbanden staan klaar. Deze zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld en worden speciaal voor u op maat gemaakt. Maar net zoals bij een goede bloemist, kunt u bij ons ook zelf samenstellen. Als u een armband die op onze site staat ietsjes wilt aanpassen, een andere kraal of een ander soort leer, dan kan dat. Maar ook als u een eigen visie of een eigen ontwerp voor ogen heeft kunnen wij u helpen. Met de materialen die wij beschikbaar hebben zullen wij ons best doen uw wensen zo goed mogelijk uit te voeren. Hebben wij het niet op voorraad? Dan kunnen we het altijd nog bestellen. Zolang u uw droom duidelijk voor u ziet, kunnen wij ervoor zorgen dat deze werkelijkheid wordt.

Materialen voor ontwerp proces