Gepersonaliseerde leren armband

Bij ons kunt u een gepersonaliseerde leren armband laten maken. U leest hier onder hoe dat in zijn werk gaat. Wij maken alle armbanden met de hand. Hierdoor kunnen wij voor u een leren armband personaliseren door hem aan te passen aan uw maat, andere kralen er op te zetten of een geheel nieuw ontwerp maken.


1

Uw wens voor een gepersonaliseerde armband

Allereerst kunt u zelf bedenken wat u mooi vindt en wat uw wensen zijn voor de gepersonaliseerde armband. Om hiervoor inspiratie op te doen kunt u natuurlijk altijd kijken in onze collectie. Als u de kralen en onderdelen gebruikt die wij al in één van onze leren armbanden verwerkt hebben, dan hebben wij die standaard op voorraad. Natuurlijk kunt u ook iets bedenken wat wij nog niet hebben. Dan zullen wij ons best doen om zo snel mogelijk alle nodige materialen voor uw gepersonaliseerde leren armband te bestellen.

Tekenpapier en arm met podlood

2

Ronde tafel met laptop en persoon

Contact over de gepersonaliseerde armband

De volgende stap is om ons contactformulier in te vullen. Deze vindt u op onze contact pagina. Geef hierbij zo duidelijk mogelijk aan wat uw wensen zijn voor de gepersonaliseerde leren armband. Als dit voor ons niet duidelijk is zullen wij eerst contact met u opnemen om alle vragen te kunnen stellen. Is het ons duidelijk, gaan we direct aan de slag met uw gepersonaliseerde leren armband. U kunt van ons over het algemeen binnen twee werkdagen reactie verwachten. Wij doen zelfs ons best om binnen 24 uur van ons te laten horen. Zodra al uw wensen duidelijk zijn gaan we beginnen met het maken van uw gepersonaliseerde armband.


3

Foto van uw gepersonaliseerde armband

Zodra wij uw gepersonaliseerde leren armband af hebben krijgt u van ons een foto toegestuurd ter goedkeuring. Om zeker te weten dat de gepersonaliseerde armband er precies zo uit ziet als u in gedachten had. Als alles goed is sturen we deze armband natuurlijk zo snel mogelijk op. Klopt het nog niet helemaal of had u de gepersonaliseerde armband anders bedacht, dan kunnen we deze nog aanpassen. U krijgt dan van de aangepaste armband weer een foto totdat u tevreden bent en hij helemaal aan uw wensen voldoet! Zo bereiken wij altijd het beste resultaat.

Canon camera's op grijze ondergrond

4

Leather & Steel verzenddoos en geschenkdoos

Uw gepersonaliseerde armband op de mat

De eerste werkdag nadat wij uw gepersonaliseerde leren armband af hebben gemaakt gaat hij op de post. Wij versturen uw gepersonaliseerde leren armband per brievenbuspost. U hoeft er dus ook niet voor thuis te blijven. Wel krijgt u van ons een track & trace code zodat u het pakketje kunt volgen. Zo weet u precies wanneer uw gepersonaliseerde armband op de mat ligt te wachten totdat u thuis komt. Vanaf dat moment wensen wij u ontzettend veel plezier met uw eigen gepersonaliseerde leren armband!

Bekijk ook:

Of bekijk de hele collectie hier!