Leren armband met natuurstenen kralen

Wij hebben twee standaard typen armbanden met natuurstenen kralen. Het gaat bij ons om Liva en Viga. Natuurlijk kunnen wij alle kralen armbanden maken die u in gedachten heeft. Wij rijgen onze kralen op staaldraad zodat u verzekerd bent van de langst mogelijke levensduur en de hoogste kwaliteit.


Kralen armband Liva

Liva is de elegantere optie. Liva heeft vijf natuurstenen kralen van 8mm die tussen twee stukken leer geregen zitten. Aan de strakke afwerking met sierlijke eindkapjes zie je de aandacht die besteed is aan deze kralenarmband. Natuurlijk heeft ook Liva onze stevige stalen magneetsluiting. Liva is een armband met vijf kleuren kralen om uit te kiezen.

  • De Lapis Blue kralen zijn van de steensoort sodaliet, een diepe blauwe kleur die je doet denken aan de oceaan met witte aders waar je bijna de schuimkoppen van de branding in kunt zien. 
  • De Ruby Red kralen zijn van agaat. Deze bijna doorzichtige steensoort geeft de kralen een diep rode kleur. De crèmekleurige accenten houden de kleurstelling fris. 
  • De Steel Grey kralen zijn van labradoriet. Hier zit ook een Howliet kraal in, de witte. De combinatie van licht en donker grijs met de witte geaderde kraal maakt deze kleurstelling een tijdloze klassieker.
  • De Moss Green kralen zijn van prehniet. Deze bijzondere steensoort heeft een soort vlokjes in de doorzichtige kralen. Deze combinatie van licht met donkere vlekjes en het zwarte leer is een unieke samenstelling die alleen Prehniet kan bieden.
  • De Caramell Yellow kralen zijn van topaas. Een caramel kleurige geel en bruin met crème maken deze kleurstelling perfect om te combineren met bruin leer.

Natuurlijk zijn ook alle combinaties van kleuren en kralen mogelijk.


Kralen armband Viga

In armband Viga vinden we twee steensoorten. Lavasteen en jaspis. 

  • De bekendste is lavasteen. Deze eeuwenoude steensoort kent bijna iedereen en wordt al sinds het begin der tijden gebruikt in sieraden. Niet zo gek dus dat onze topper Viga lavastenen rondom heeft verwerkt tot een succes.
  • Jaspis is de andere steensoort. Deze zit in de 'stone' versie van Viga. Deze steensoort is iets minder bekend maar niet minder mooi. Door de bijzondere rotsachtige patronen zijn deze kralen perfect te combineren met ons bruine leer.

Deze kralen zijn iets kleiner, 6mm. De verhouding met het even brede leer is zo veel mooier. Viga is in balans, niets is overheersend en alles klopt.


Ontwerp uw eigen Leer en Kralen armband!

Het is bij ons ook mogelijk om uw eigen leer en kralen armband te ontwerpen. Wanneer u iets in gedachten hebt hoeft u enkel het contactformulier in te vullen. Wij hebben alle benodigde expertise in huis om uw ontworpen leer en kralen armband te maken. Als wij een kleur, soort kraal, steen type of iets anders niet hebben, kunnen we het altijd bestellen. Wij doen ons best om u tevreden te maken, dat is waar wij voor staan.